Sposób przygotowania

Fasolkę moczymy dzień wcześniej. Zmieniamy wodę na świeżą i gotujemy do miękkości.
Ogórka kroimy w kostkę i odsączmy wode lekko. Cebulę drobniutko siekamy, jajko i jabłko ucieramy na tarce o dużych oczkach. Mieszamy wszystko. Dodajemy wymieszamy jogurt z musztardą i przecierem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne połączenie
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    elegancka sałatka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    można by spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !