Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić,cebulę pokroić w kostkę i podpiec na maśle.Filet lekko rozbić doprawić .Na górze wyłożyć pieczarki posmarować majonezem i zapiekać na blasze wyłożonej srebrną folią około 30 min w 170 st.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dobre jedzonko:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo apetyczne jedzonko zadowoli każdego smakosza, folia musi być na 100 % posmarowana olejem bo mięso się przyklei...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    pomysł świetny, mięsko smaczne;co do folii Izabela ma rację-kiedyś jej nie wysmarowałam i potem była walka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    smaki z dzieciństwa :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pomysłowe mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !