Składniki:
mięso mielone - mieszane | 50 dag |
ser fetta | 10 dag |
cebula | 1 szt |
mleko | 1 szk |
jajko | 1 szt |
ogórek | 1 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
oliwki | 0.5 szk |
twaróg | 15 (mielony) |
oregano | 1 łyzeczka |
mięso mielone - mieszane | 50 dag |
ser fetta | 10 dag |
cebula | 1 szt |
mleko | 1 szk |
jajko | 1 szt |
ogórek | 1 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
oliwki | 0.5 szk |
twaróg | 15 (mielony) |
oregano | 1 łyzeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: