Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić ze wrzątku i odstawić do stężenia. Następnie pokroić w paski lub kostkę. Pomarańczę obrać ze skórki, pokroić w kostkę i przełożyć do dwóch pucharków. Na pomarańczach ułożyć bitą śmietanę i paski lub kostki galaretki. Deser podawać od razu po przygotowaniu. Można go także posypać startą czekoladą, rodzynkami i posiekanymi orzechami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    zgadzam się
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszniutki musi być taki deser :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    deser marzenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    bardzo smaczny deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !