Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rogaliki orzechowe

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 15 dkg
jajko 1 szt
cukier puder 8 dkg
mąka 15 dkg
orzechy włoskie 15 mielone

Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki orzechowe

Masło jajko i cukier puder wymieszać dodać orzechy i mąkę. Ciasto dać na około 1 h do lodówki zimne jest łatwiej formować. Formować rogaliki i piec w 160 st około 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 23.02.2014 09:32
bardzo smaczne
stefcia
stefcia 03.09.2013 12:50
pyszne do herbatki czy kawki
misia53 03.05.2013 23:12
jak ja lubię takie rogaliki...
aisza1 02.03.2013 06:55
smakowicie wyglądają
Krystyna32 13.04.2012 09:43
super
ben-ka 24.01.2012 17:30
?wietne,takie równe:)
ankaryba 18.01.2012 22:52
pycha
traktorek 12.06.2011 15:21
apetyczne
matii6 10.12.2010 16:19
ładne ,upiekę na święta
christopher1 27.08.2010 12:57
Brzmi smakowicie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak