Sposób przygotowania

Umyte mięso oczyścić, pokrajać w cienkie plasterki i zbić tłuczkiem. Natrzeć je posiekanym czosnkiem i odłożyć na godzinę do lodówki. Następnie podsmażyć na oliwie, zalać rosołem i razem z posiekaną cebulką dusić do miękkości. Gdy mięso będzie miękkie doprawić solą i pieprzem. Zatrzepać mąką. Wsypać posiekany szczypiorek.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Własnie miałam dzis zrobić ,ale brakło czasu
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubie takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię takie mięso
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wokalista

    kocham takie jedzenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !