Sposób przygotowania

Gruszki obrac,pokroic na ósemki,usunac gniazda nsienne i skropic sokiem z cytryny.z białek i szczypty soli ubic sztywna pijane.dalej ubijac stopniowo wsypujac cukier.Trzepaczka wymieszac z nia zółtka i migdały a na koncu mąke.Ciasto przełozyc do tortownicy wyłozonej pergaminem i wysmarowac masłem.Piec 10min w temp 200stopni.Wysunąc z piekarnika,ułozyc na ciescie gruszki i piec jeszcze 40min w temp 180stopni.

Komentarze

  • 8
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajny : )
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta51

    SUPER
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aneta69

    ciekawy
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    Interesujący :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !