Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuszczamy w niewielkiej ilości gorącej wody. Śmietanę ubijamy na sztywno z dwoma łyżkami cukru pudru, mieszamy z jogurtem i połową przygotowanej żelatyny. Ser rozcieramy i łączymy z ubitą śmietaną. Maliny miksujemy z pozostałym cukrem i kilkoma kroplami soku z cytryny. a następnie przecieramy przez sito i dodajemy resztę żelatyny. Masę serową przekładamy do salaterki i polewamy malinowym \"przecierem\".

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    każdy deser jest mile widziany na mym stole
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    mniam bardzo zdrowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !