Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

makrela w majonezie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z makreli 0,5 kg
cukier,pieprz,sól
majonez tradycyjny 1 słoik mały
włoszczyzna 1 porcja
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: makrela w majonezie

ugotować filety w wywarze włoszczyzny z dodatkiem soli pieprzu i cukru do smaku ugotowane filety odsączyć i ułożyć na półmisku żelatynę namoczyć a gdy napęcznieje podgrzać przestudzoną żelatynę dodać do majonezu wymieszać sosem polać porcję ryby przybrać listkami pietruszki i pora

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak