Sposób przygotowania

Zalewa: woda, ocet,cukier - zagotować. Pomidory kroję w plasterki i 1/3 część cebuli (np. 3 kg pomidorów i 1 kg cebuli). To posolić, wymięszać i tak ma stać 24 godziny. Odcedzić i wrzucić do gotującej się zalewy (wrzucać po trochu). Gotować chwilę do lekkiej zmiany koloru. Nałożyć w słoiki i zawekować.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    dobre?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta92

    DOBRE :) MAM PRZEPIS OD CIEBIE :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !