Sposób przygotowania

Bakłzżana wąskiego pokroić w talarki, karkówkę w kostkę grubszą, cebulę w kawałki, oprószyć marynatą i posmarować pędzelkiem i oliwą, odstawić na 30 minut i kłaść na grilla ale wysoko od ognia, żeby nie spalić cebuli.
Podawać z sosami tzatziki, salsą.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie ma jak grill
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    już grilla nie zrobię
  • 7
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pysznie wygladają
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    jakie smaczności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mmmmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !