Sposób przygotowania

Mięso rozbić tłuczkiem bardzo cienko, oprószyć solą i pieprzem. Na środek nałożyc pokrojony w kostkę ogórek kwaszony, cebulę, marchewkę, paprykę i bekon. Brzegi zwinąć do środka i związać nitką tak aby powstała „sakiewka”. Mięso włożyć do piekarnika i piec w 200 stopniach około 1h. Gdy mięso rumiane, włożyć do rondelka, podlać wodą, zagotować, włożyć kostkę do mięs i gotować 10-15 minut. Następnie mięso wyłożyć, a wywar zagęścić 2 łyżkami mąki, dodać mieloną paprykę, pieprz i sól do smaku.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    napewno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pomysłowe!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śliczne te Twoje sakiewki
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    jak zrobisz zapros :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale bardzo apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    pipi765

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wygląda apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    fajny pomysł ,coś innego
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    fajny pomysł ,coś innego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    wspaniałe danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Rewelacyjny pomysł. Nie dość, że smaczne, to jeszcze wspaniale wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    asia92wp

    ładnie wygląda:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    piekne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyglądają rewelacyjnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmniam mniam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !