Sposób przygotowania

Kaczkę należy umyć, osuszyć i natrzeć czosnkiem, solą, pieprzem, posypać majerankiem i odstawić na dwie godziny do lodówki. Słodkie jabłka umyć, obrać ze skórki, po czym pokroić je w półplasterki, nadziać nimi kaczkę i zaszyć nicią kuchenną. Naczynie żaroodporne wysmarować oliwą, włożyć kaczkę, podlać wodą

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    lubię kaczkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    kaczek nie tykam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    uwielbiam...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    uwielbiam...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    a co na to kaczka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    a kaczka na to nie możliwe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    a kaczka na to niemożliwe ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne danie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !