Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kula z farszem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka
pieczarki
por (biała część)
ser żółty
papryka czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: kula z farszem

piers z kurczaka cieniutko rozklepac i doprawic sola i pieprzem ziolowym.pieczarki pokroic w plastry wraz z pora i poddusic na masle doprawiajac sola i pieprzem ziolowym.FARSZ:do podduszonych pieczarek dodajemy papryke pokrpjona w paseczki i surowy korzen pora oraz starty ser,doprawiamy darsz kucharkiem i pieprzem i formujemy go w kulke o wielkosci pilki tenisowej,nastepnie piers zwijamy w kule i panierujemy w jajku i ulce tartej.smazymy na gleokim i rozgrzanym oleju

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 05.05.2011 17:06
Brzmi ciekawie :)
wiktor188 22.10.2010 21:01
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak