Sposób przygotowania

kapustę pokroić drobno, lekko posolić i odstawić na 15 minut, w tym czasie usmarzyć drobno pokrojoną cebulkę na margarynie, wydusić kapustę wrzucić do cebulki wlać szklankę wody i dusić na małym ogniu do miekkości , potem dodać przecier pomidorowy i śmietanę, łyżkę mąki rozmieszać z odrobiną wody wlać do kapusty, doprawić przyprawami i zagotować , dodać pokrojony koperek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię taką kapustę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    kapusta jest bardzo zdrowa więc polecam jeść :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    nie mogę doczekać się młodej kapustki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !