Sposób przygotowania

Na patelni roztopić masło - dodawać posiekaną cebulkę i pomidorka i zeszklić. Następnie wbić jajka i mieszać delikatnie do lekkiego ścięcia - dosypać rzodkiewkę i chwilkę poddusić dodać sól i pieprz czarny mielony Prymat. Nałożyć na talerzyk a następnie posypać szczypiorkiem. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Taką jajecznicę zawsze zajadam na śniadanie. Pyszna.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    pyszności
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    jajecznica to moje ulubione śniadanie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    taka jajecznica jest naprawdę bardzo dobra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    jajecznice z pomidorem bardzo lubię i często robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !