Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagowa ze smietana

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zółtej fasoli szparafowej 50 dag
małe cebule 2
śmietany 18-procentowej 20 dag
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagowa ze smietana

Fasole myjemy odcinamy koncówki kroimy w 3-cm kawałki i gotujemy w osolonej wodzie.Odcedzamy.studzimy.Cebule obieramy i kroimy w kostke.Fasolke mieszamy z cebulka i zalewamy smietana.Doprawiamy so smaku i mieszamy.Odstawiamy na 15min w chłodne miejsce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta51 29.08.2010 08:39
muszę wypróbować
Kate131 27.08.2010 12:45
nigdy tak nie robilam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak