Sposób przygotowania

Wyrobić ciasto na pierogi.
Cebule drobno pokroić, podsmażyć i dodać do niej kaszanke i podsmażyć ją razem z cebulą. Nadziewać pierogi i gotować tak jak ruskie. Podawać ze stopionym masłem, ja dodaje pod koniec topienia masła czy margaryny szczypiorek i polewam tym pierogi, tak podane smakują mojej rodzinie.
ŻYCZĘ SMACZNEGO :D

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł na nadzienie do pierogów
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    o ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    elżbieta20

    sa pycha sprobujcie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze takich nie próbowałam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    lubię pierożki z kaszanką i ziołami, na pikantnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !