Sposób przygotowania

Odsączyć na sitku fasole, koperek drobno posiekać. Fasole wymieszać z koperkiem. Do majonezu dodać przeciśnięty czosnek i wymieszać. Polać fasole majonezem i posypać startym serem. Przed podaniem schłodzić

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam ciekawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    szybka do zrobienia,takie lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    szybko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !