Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dip czosnkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biały ser 250 gram
serek bieluch 1 opakowanie
szczypiorek garstka
czosnek 5 ząbków
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: dip czosnkowy

Biały ser ucieramy mikserem na gładką masę. Dodajemy bielucha i dokładnie mieszamy. Przeciskamy ząbki czosnku i dodajemy do dipu. Szczypiorek drobno kroimy, dodajemy i dokładnie mieszamy.
Odstawiamy do lodówki przynajmniej na 1 godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 14.03.2016 16:42
w taki sposób to jeszcze nie robiłam
Mariposas 01.01.2012 22:44
mój ulubiony
Mariposas 10.12.2010 15:00
smakowity :)
ben-ka 02.12.2010 10:29
Ciekawe,ciekawe:)
ElizaT 06.11.2010 21:00
dip na imprezę ;)
m1monika 16.10.2010 17:11
pycha :)
pawel6 26.08.2010 10:02
do dań grillowanych jak znalazł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak