Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapsty

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 szt
cebula czerwona 1 szt
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
cukier do smaku
olej rzepakowy 4 łyżki
ocet winny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapsty

Kapustę cieniutko szatkujemy. Cebulę drobniutko kroimy, jeżeli dodajemy jabłko trzemy je na dużych oczkach. Wszystkie składniki mieszamy doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Mieszamy i chłodzimy ok. 30 min. i gotowe

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edytazaw89@wp 12.10.2016 12:43
Chyba najlepsza ze wszystkich
mirosława4 07.10.2016 11:03
smaczna i zdrowa
Krystyna32 07.10.2016 09:58
bardzo smaczna
adelajda 07.10.2016 09:36
Też ją bardzo lubię :)
pestka 07.10.2016 07:27
bardzo lubię taką surówkę
bertpvd 06.10.2016 19:22
pyszna surówka
Mniam 06.10.2016 19:10
Typowo jesienna surówka, idealny dodatek do obiadu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak