Sposób przygotowania

Kabaczki kroimy na ok 1 cm plastry. Solimy je i pieprzymy wedle uznania. Obtaczamy je w mące a później w jajku i smażymy na patelni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wygląda zachęcająco!
  • 3
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Ja natomiast robię kabaczki w cieście naleśnikowym, takie kabaczki w cieście mniej pochłaniają tłuszczu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    dziękuję Danusiu za radę! następnym razem spróbuję twój sposób :)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Już zajadam się oczami
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    kabaczki bardzo lubie
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Zarówno kabaczki jak i cukinie bardzo lubimy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    na ciepło pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Też takie robię tylko w obtaczam najpierw w jajku a potem w bułce tartej, rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne są takie kabaczki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne i ładne ,napewno wyprubuje !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też tak robię ,częściej obtaczam w bułce ,ale Twój sposób też jest dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    kabaczki są super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !