Sposób przygotowania

Pozostałe składniki:

Ciasto:
2/3 butelki piwa(0.5 litra)
1 jajko
2 łyżki oleju
szczypta soli
mąka(tyle,żeby ciasto miało gęstość śmietany).

Pangę pokroić w kostkę,dodać sos sojowy,czosnek,wymieszać i odstawić na pół godziny w chłodne miejsce.Paprykę pokroić w kostkę,cebulę w ćwierć krążki,marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Makaron przygotować według przepisu na opakowaniu.Na rozgrzanym oleju usmażyć pangę,wyjąć a na oleju po rybie lekko obsmażyć warzywa.Makaron odlać i pokroić na mniejsze kawałki.Warzywa i makaron dodać do ryby,doprawić solą,pieprzem i wymieszać.

Wszystkie składniki ciasta zmiksować i usmażyć cienkie naleśniki.Na naleśnikach rozłożyć farsz,zwijać jak krokiety i obsmażyć na oleju.Smacznego!

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Ciekawy pomysł na rybę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Oj, masz fantazję - gratuluję pomysłu
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    ciekawe muszę go wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !