Sposób przygotowania

Filety z pangi usmazyć na pateli z olejem z oliwek.Po usmazeniu przełożyć do naczynia żaroodpornego.Następnie przygotowąc sos którym zalejemy rybę.Sos pieczerkowy:
pieczarki-szt 6
ser topiony Hohland-szt 1
śmietanka 18% -500 ml
Przygotowanie:
Pieczarki umyć,obrać i podsmazyć na patelni.Natępnie ułożyc do naczynia z pangą,potem pokroić na kawałki serek topiony i też połozyc to na rybę,a na koniec zalać to śmietanką.Włożyć na 40 min do rozgrzanego piekarnika i gotowe.
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    pangę bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !