Sposób przygotowania

Jajka należy ugotować na twardo w lekko osolonej wodzie. Po wystudzeniu obrać je ze skorupek, przekroić na pół i wyjąć z nich żółtka. Żółtka rozdrobnić, dodać do nich masło, bułkę tartą, śmietanę, posiekana zieleninę, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Farsz przełożyć do jajek. Przygotować i wstawić do lodówki na co najmniej 30 minut przed podaniem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Smaczne jajeczka :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie jajeczka są super
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ale smacznie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    fajna przystawka
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepis bardzo na czasie ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    asbar

    wyglądają apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jajeczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    lubię takie jajka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !