Sposób przygotowania

Papaje przekroić na pół, wyjąć z nich pestki, łyżką wydrążyć miąższ, grejpfruta przekroić, wycisnąć z niego sok. Sok zmiksować z papają, dodać likier miętowy. Rozlać do miseczek. Tak przygotowany deser schłodzić w lodówce. Przed podaniem udekorować bitą śmietaną.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Nie próbowałem
  • 4
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny :) i zapewne smaczny :)
  • 5
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    będę musiała zrobić :) smaczne muszą być
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !