Sposób przygotowania

Sklepana piers doprawic sola i pieprzem.pieczarki i pore pokroic w lastry i udusic na massle.doprawic sola,pieprzem i majerankiem.piers spanierowaonc w bulce tartej usmazyc na oleju.Nastepnie na usmazona piers ie nalozyc pieczarki plaster sera oraz plaster pomidora.Patelnie przykryc pokrywa do mometu roztopienia sera.Życze smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pysznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    pycha pycha.choć troszkę inaczej robię
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    coś innego
  • 0
    original
    Opublikowano

    minka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajna ta fantazja :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Fajne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    mniam :) superr przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Pierś i por świetne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !