Sposób przygotowania

galaretki rozpuścić w 900 ml wrzącej wody. wlać do dużej miski i zostawić do stężenia. miskę odwrócić do góry dnem wyłożyć galaretkę na płaski talerz. wybrać łyżką środek galaretki i zmiksować z 150 g truskawek wlać do wgłębienia zostawić do stężenia. podawać z bitą śmietaną

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ale fajny pomysł,muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    zrobię na pewno na wiosnę jak będą truskawki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    pomysł bardzo ciekawy!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !