Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić z gotującą się wodą, wyziębić aż do lekkiego ścinania, śmietane ubić trzepaczką, dodawać stopniowo cukier, gdy zacznie gęstnieć, dodać stopniowo, zaczynającą się ścinać galaretkę, stale ubijając, pozostawić w chłodnym miejscu, a następnie przekładać cisto biszkoptowe lub podawać na deser.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    smacznie się zapowiada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmmmm
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szalonamariolka

    uwielbiam!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pychotaaa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    uwielbiam ptasie mleczko
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    bardzo mi smakuję robię bardzo podobne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    ptasie :P oj tak :) pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    wygląda super :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    uwielbiam, szczególnie jego smak ale i wyglad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    wspaniałe.... mmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !