Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ostra rybka z ryżem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż 3 torebki
filety rybne 5
czosnek 2 ząbki
sok z cytryny
pieprz prawdziwy
ostra musztarda
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Ostra rybka z ryżem

Ryż gotujemy 15 min. na wolnym ogniu , filety ukłdamy w naczyniu żaroodpornym , czosnek rozgnieciony z sokiem z cytryny , musztardą , papryką i pieprzem oraz olejem miksujemy i zalewamy rybypieczemy 20 minut . Podajemy z ryżem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnik 05.11.2011 13:01
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak