Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cynadry

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

80 g nerek
50 g marchewki
50 g selera
cebuli tez 50 g
sól
przyprawy
olej 20 ml
koncentrat 20 g

Przepis i sposób przygotowania na: Cynadry

Nerki przekroić wzdłuż,wymyć,wlozyc do osolonego wrzątku i oggotować ok 10 min.Marchewke i selera zetrzec na tarce o duzych oczkach cebule i pora pokroic w krazki.nerki odcedzić,ostudzić i pokroić poprzecznie w plastry.cebule i pora udusić na tluszczu dodac marchewke seler i canadry i przyprawic.Dusic do miekkosci.
Pod koniec duszczenia dodac koncentrat pomidorowy.

Smacznego:)


Podawać z ziemnaikami z wody:)


Przepis od babci:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak