Sposób przygotowania

Białka wbić do suchej miseczki i ubić z 1/3
cukru na sztywną pianę. Następnie wsypać
resztę cukru delikatnie ubijając. Na blasze
wyłożonej papierem wyciskamy szprycką
beziki. Pieczemy około 45 minut w średnio
nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Takiej słodyczy nie robiłam
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Faktycznie łatwe i szybkie w przygotowaniu
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pewnie, można szybko zrobić coś słodkiego.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !