Sposób przygotowania

Zarobić ciasto drożdżowe. Zostawić do wyrośnięcia. Potem dodać resztę mąki. i podzielić na trzy części. Do jednej dać kminek, drugiej słonecznik, trzeciej mak. Turlać cienkie paluszki i upiec na złoty kolor.

Komentarze

  • 8
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pewnie smaczne
  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    świetne do barszczyku czerwonego!
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    takich paluszkow jaszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    Wygląda na to że są pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne do barszczyku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !