Sposób przygotowania

Mięso ugotować , obrane pieczarki i cebulę podsmażyć. Zemleć w maszynce , dodać sól,pieprz.
Do mąki zetrzeć na tarce o dużych oczkach margarynę i drożdże. Dodać śmietanę, 1 całe jajko, żółtko i wszystko wyrobić na gładką masę.
Ciasto podzielić na kilka części, każdą rozwałkować, nałożyć farsz, zwinąć w rulon i kroić paszteciki.Odstawić w ciepłe miejsce,aż podwoją swoja objętość. Posmarować białkiem i piec w temp. 180 do zrumienienia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    I tylko barszczyku brakuje:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    super.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    smakowite zdj
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    napewno bardzo smaczne
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    bardzo lubie paszteciki
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    bardzo lubie paszteciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !