Sposób przygotowania

Plasterki łososia rozłożyć na talerzu. Plasterki sera i posypać ziołami prowansalskimi, panierować w jajku i w bułce tartej i smażyć na rozgrzanej oliwie. Ser układać na łososiu, zawinąć go w rulonik i układać na liściach sałaty. Przybrać ogórkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Bardzo ciekawy i oryginalny przepisik :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    niezła przystawka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    asbar

    uwielbiam łososia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    a łosoś na to nie możliwe ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    a co na to łosoś ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Uwielbiam łososia
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajna ta przystawka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna przystaweczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super łosoś

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !