Sposób przygotowania

20 dag orzechów mielimy 20 dag orzechów siekamy reszte odkładamy.Ubijamy pianę z białek z cukrem.Na koniec wsypujemy orzechy, makęi delikatne mieszamy. Dzielimy na 3 częśści Pieczemy 3 blaty 5 min w tem.180,
żołtka, jajka, cukier i szczypta soli miksujemy masło ucieramy na puch.Stopniowo doajemy masę jajeczną i alkohol.6 łyżek cukru roztapiamy na patelniaż powstanie jasny karmeloblewamy orzechyi chwile smażymy wykładamy na deskęa gdy ostygniesiekamy.Blaty bezowe przekładamy krememi posypujemy orzechamiz karmelem

Spróbuj również

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawe. I imponująca nazwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !