Sposób przygotowania

Margarynę, żółtka,cukier i cukier waniliowy utrzeć na pulchna masę. Białka ubić na sztywno.Do masy dodawać na przemian mąkę z proszkiem i pianę z białek. Brytfannę wyłożyć papierem do pieczenia i posmarować tłuszczem. Wyłożyć delikatnie ciasto i na nie borówki. Piec w piekarniku 170stopni ok. 30 minut. Można posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 9
    original
    Opublikowano

    Beata73

    smakowicie wygląda!
  • 9
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    faktycznie dość ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    mam borówki-jutro go zrobię bo ślinka mi cieknie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    uwielbiam borówki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Uwielbiam takie ciasta, a z borówkami w szczególności!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    polecam wszystkim
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    już go upiekłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    super ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !