Sposób przygotowania

Buraczki oczyścić, ugotować, przestudzone obrać ze skórki i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, dodać chrzan, sól, cukier, pieprz.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    lubie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    zwłaszcza do jajek pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    darus

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    lubię takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    smaczne polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pyszne i zdrowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !