Sposób przygotowania

1. upiec biszkopt.

2. placek kokosowy: ubić białka dodać cukier i ubijać , wsypać wiórka i mąkę i delikatnie wymieszać i upiec na złoty kolor

3. galaretka: ugotować galaretki w trzech szklankach wody do gorącej galaretki wsypać pokrojone drobno ananasy.

4. masa ananasowa: 2 szklanki soku z ananasów, ugotować na tym budyń , dodając cukier, wystudzić , utrzeć masło z margaryną do białości dodawać po łyżce zimnego budyniu, utrzeć. dać biszkopt na to masę ananasową na masę krzepnącą galaretkę , przełożyć plackiem kokosowym

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam kokosy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Extra, ekskluzywne ciasto.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wygląda przepysznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    cudne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetyczne..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !