Sposób przygotowania

Brzoskwinie kroimy w połówki i pozbawiamy pestki. Doprawiamy rozmarynem, roztłuczoną kolendrą i tymiankiem, skrapiamy oliwą i wrzucamy na grilla.

Składniki dressingu ( Oliwa z oliwek, Sok z cytryny
Sos Worcester, Sól, pieprz, Ostra paprykowa pasta
Zioła prowansalskie.) mieszamy ze sobą i odstawiamy żeby się przegryzł.

Szynkę szwarcwaldzką drapujemy ozdobnie na desce, lub talerzu, na niej układamy zgrillowane pięknie brzoskwinie, obsypujemy pokruszonym rokpolem i świeżą rucollą, całość skrapiamy dressingiem.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyszniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    mico

    dzięki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    cudo na zdjęciu! dobre oko ma fotograf:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !