Sposób przygotowania

Kotlety doprawić, rozbić na cienkie plastry, posypać serem wedzonym startym na tarce o grubych oczkach, zwinąć w rulon, panierować w jajku i bułce tartej i smażyć.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    uwielbiam kotleta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    ja też ;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam takie cudeńka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    uwielbiam z kapustką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    tradycyjne smaki
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super kotlecik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ulaaa

    uwielbiam schabowego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    prze pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !