Sposób przygotowania

Wstawiamy najpierw całą wędzonkę , marchewkę , jak zacznie się gotować wrzucamy kostki rosołowe, kroimy kapustę w cieniutkie paseczki , dobrze płuczemy, sparzmy i wrzucamy do wędzonki, ścieramy marchewkę dużą i również dodajemy. Następnię wyjmujemy tą wędzonkę w trakcie gotowania i kroimy w kostkę , smażymy,aby były skwareczki, po usmażeniu wrzucamy z powrotem do garnka gotującego się .Wrzucamy ziemniaki pokrojone w kostkę , solimy i pieprzymy.I gotowe.

Komentarze

  • 6
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    W tej zupie podoba mi się to, że czuć zapach i smak w całym domu wędzonkę i kapustkę.
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyyyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    z włoskiej kapusty jeszcze nie robiłam, trzeba spróbować;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ogi18

    jeszcze takiej nie jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna jak widać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna jak widać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !