Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa fasolowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola 30 dag
sól i pieprz
czosnek 1 ząbek
ziemniaki 2-3

Przepis i sposób przygotowania na: zupa fasolowa

Fasolę przebrać i namoczyć w wodzie najlepiej na całą noc. Następnie ugotować włoszczyznę ugotować z ziemniakami i fasolą. Dla lepszego smaku można dodać bulionetkę. Na końcu dodać czosnek oraz doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 21.04.2012 15:23
Uwielbiam takie zupy.
Katarzyna/kate1980 27.10.2010 15:13
komentarz do zdjęcia: zamiast ziemniaczków dałam pęczak ale niestety ta wersja nie bardzo mi smakowała

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak