Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko, nie rozgotować. Posiekać w kostkę cebulę, mięso wymieszać z jajkiem dokładnie, dodać sól i pieprz. Do wymieszanej jednolitej masy dodać ryż, wymieszać i uformować pulpety, ułożyć na posmarowanej oliwą blasze piekarnika. Wymieszać majonez z
keczupem, polać pulpety wodą, polać sosem i piec do 25 minut w temperaturze 220 stopni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    mniam :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne wyszły
  • 8
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wszystkie składniki które lubię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Klopsy w sosie pomidorowym,klopsy w sosie grzybowym wszystkie są smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    mniam. . .
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Widać, ze muszą być smaczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    śliczne, bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Takie zapieczone są super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !