Sposób przygotowania

jajka ugotawać na twardo , zimne rozciąć na połowe , wydrążyć żółtka, dać do talerza , dodać konserwę rybną troszkę soli i pieprzu do smaku, wydusić widelcem aby powstała jednolita masa. napełnic białka farszem , zrobić majonez : dać do miseczki śmietanę , musztarde, cukier, pieprz, sól, wymieszać dokładnie i polać jajka.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre jedzenie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    pychA
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to coś dla mnie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !