Sposób przygotowania

na oleju podsmażyć cebulę dodać pokrojone w kostkę mięso , delikatnie podsmażyć potem dodać pokrojoną w kostkę paprykę, pieczarki, parówki , ogórki i kukurydzędusić na wolnym ogniu p15 minut, podlać wodą od 3 do 4 litrów, gotować na małym ogniu około godziny, , potem na margarynie zrobić zasmażkę , ma mieć złoty kolor, wlać do zupy i chwilę gotować przyprawić i dodać przecier

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Słyszałam nazwę tej zupy, ale nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pożywna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    pyszny i sycący
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    myszka6

    Pyszna i sycąca

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !