Sposób przygotowania

Drobiowe piersi pokroić w paski i podsmażyć na patelni, paprykę oczyścić i podsmażyć aż się udusi, grzyby pokroić i wrzucić na patelnię, posolić, dodać pieprz. Przełożyć wszystko do naczynia do zapiekania.
Żółtko mieszamy z winem i polewamy potrawę, oraz dodajemy na wierzch masło, na wierzch tarkujemy ser . Piec około 15 minut w 180 stopniach, aż ser się stopi.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    muszę spróbować
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    ciekawy przepis:)
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    smaczne i proste trzeba będzie wypróbowac
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    z papryką nigdy nie jadłam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ale pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    papryka i kurczak musi byc super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !