Sposób przygotowania

Mąkę przesiać. Mleko z jajkami, mąką, proszkiem do pieczenia i solą wybijać trzepaczką na gładką masę. Ciasto powinno mieć konsystencję kwaśnej śmietany. kłaść na rozgrzany tłuszcz, smażyć z obu stron. Podawać na gorąco posypane cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    do tego śmietana z cukrem i pyszotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    wyborne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobra sprawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    takie moja babcia robiła...pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !