Sposób przygotowania

Upiec biszkopt z 6 jajek. Następnie żelatynę rozpuścić w wodzie , brzoskwinie z puszki wraz z syropem zmiksować , dodać i wymieszać połowę rozpuszczonej żelatyny, zastygające wylać na biszkopt, następnie do jogurtu brzoskwiniowego dadać resztę żelatyny i wlać na masę ze zmiksowanych brzoskwiń.Ugotować dwie galaretki malinowe na masie z jogurtu ułożyć świerze maliny i zalać gęstniejącą galaretką.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajny mixior
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajne, lekkie ciasto.
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ale pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    uwielbiam :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !