Sposób przygotowania

Zaparzyć kawę w 1szklance wody i ostudzić, jajka ubić z cukrem na parze do białości i wystudzić, utrzeć masło, potem dodawać po trochę ubite jajka i ucierać, potem dodać serki i mleko w proszku ciągle mieszając na koniec dac wystudzoną żelatynę.

Biszkopty ułożyć w foremce nałożyć masę potem dać biszkopty nasączyć je kawą dac masę potem znowu biszkopty z wierzchu polać czekoladą lub dac kolejną warstwę masy.

Teraz do lodówki i po godzinie można juz jesć!

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajniutki torcik
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prosty super
  • 0
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    prosty
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !